Labels

+S.a.h.a.b.a.t.+

Tuesday, 14 February 2012

Allah Maha Menentukan...

Salam...sebelum ni sy ade post berkenaan perihak adik ipar saya yg dh preknen after cek UPT di rumah n positif...betul..mmg die dh preknen..even dh confirmkan di klinik..mmg sah preknen n due on Okt 2012..ni kejadian jumaat lepas..

Tp malangnye..adik ipar sy tu keguguran semlm..kata doktor..klu selamat pun..besar kemungkinan baby akan cacat/tak sempurna..so..die sedang ber MC la skang ni..

Sy sgt terkejut..hmm..xtau nk ckp ape...semoga dia tabah..klu la perkara mcm ni jd kat kita...sy boleh bayangkan..semlm die nangis...mak sy la yg bgtau..tp bile sy sms die..dia mcm dh ok..redha ye..ade hikmah disebalik kejadian...insyaAllah..Allah ada perancangan yg lebih baik utk kite..

3 comments:

  1. anis..
    bila kita mengandung jgn sesekali menyakiti hati org lain. bila kita terlalu seronok tanpa sedar kita sakiti hati org lain..walau pun tiada niat sebenarnya.

    ini mungkin pengajaran buat adik anis..
    supaya dia lebih sensitif dgn perasaan org sekeliling.

    maaf anis, kalau kata-kata ni kasar sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai dahlia..its ok..sebenarnya ia merupakan pengajaran buat kite jugak..bukan isteri je yg kena jage..suami pun same..perlu lebih berhemah dalam berkata2..mmg betul..semua tu adalah takdir Allah..tp sekiranya kita dh ambil semua langkah2 yg perlu n still jadi(gugur) jugak, sekurang2nya rs khilaf tu dh berkurang..kita akan lebih redha..

      ni la pendapat sy yg x seberapa..=)..hihi

      Delete

+A.n.n.i.v.e.r.s.a.r.y K.a.m.i+

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...