Labels

+S.a.h.a.b.a.t.+

Monday, 12 November 2012

Aroma Ikan Bakar Pantai Jeram

Disclaimer: Ini adalah pendapat peribadi saya..tiada kena mengena dengan sesiapa yang hidup atau pun yg telah tiada..PEACE!!

View sekitar kedai:


Tepi dengan pantai..klu bwk budak2 mmg seronok la..


 Decoration dalam kedai..banyak anyaman2..cool!


Kami pilih utk mkn kt meja biasa je..klu meja yg mcm ni (boleh bersila) ada extra charge..dlm RM10 - RM20


Ni tempat pilih2 ikan..pilih segala jenis seafood..ok la..nmpk fresh sume..thumbs up!

So..welcome to Aroma Ikan Bakar..


Kami order:

 Kerabu mangga - 2 org makan..biasa2 saje la...


 Sotong goreng tepung - sedap sbb rangup..biasa kan klu sotong goreng tepung ni dh mcm cekodok..tepung je banyak..sotong goreng tepung kt sini mmg sedap..klu dtg lg, kompem acik order lg..



Tomyam campur..ayam kurang fresh..rasa mcm ayam lama..rasa kuah tomyam, boleh improve lagi..pekat dh ok..rasa tu yg kena tambah sikit..baru kick..

 
Lala goreng pedas - pun sedap..=)


 Masa ikan bakar (ikan gerut) dh terlentang tengah meja...apa lagi..serang!!!..ikan bakar die ok la..ikan segar..sedap..rs manisnya ada plus ada bumbu2 dia..ada kuah cicah jugak..so..bagi sy sedap la..=)

Air kami order limau panas, barli panas, limau ais, air kelapa dan sejug air sejuk.

Harga: RM94.90..kami rasa amat berpatutan dan berbaloi2 utk 3 org makan.
Masa menunggu: 30min saje..stat dari order, sampai sume lauk terhidang kat meja.

Utk tempahan..sila call:


 Saya amat recommend utk anda buat tempahan awal..terutamanya hujung minggu..sgt padat..die stat bukak kul 4.00 ptg..klu nk walk in pun boleh..tp kena awal la..ape2 pun baik booking dulu..lg senang..sampai2 je, meja dh tersedia..

So..out of 10..saya bagi 8 la kot...puas hati..perut kenyang..balik je terus tdo..krohhhhhhh...=)


3 comments:

  1. Replies
    1. seeloknya booking la eida..ni no die..

      0173163117 @ 0192084452

      klu perasan, kt pic last tu ada no tepon die..atas meja merah tu..hihi

      Delete
  2. Me and ozzy fucked tougher, trying to show to my own
    god! FUCK YES!' right before cumming inside my warm pussy. were still fucking

    Look into my site :: hcg injections
    Also see my site: hcg injections

    ReplyDelete

+A.n.n.i.v.e.r.s.a.r.y K.a.m.i+

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...