Labels

+S.a.h.a.b.a.t.+

Thursday, 12 December 2013

Anniversary Dinner@Laman Grill Kajang


Wpun hati masih dirundung pilu..
Perut tetap kena isi..kihkih...
Sempena anniversary semlm, kami dinner di Laman Grill Kajang
Overall..servis bagus..mungkin masa sampai org masih belum ramai..
Lepas order, sekejap je makanan dah sampai...x sampai 20min..pantas!

Jika terasa nk try fine dining dgn harga mampu milik, boleh cuba kt Laman Grill
Bab plating mmg puas hati..nk makan pun sayang...

Ok..layan gambar je lah..biar gambar berbicara..


Air apple fresh (sedap), mangga (jus, ok lah...)


Mine....NZ lamb cutlet....terbelahak nk abis..sy plg suka potato dgn mushroom tu..yummeh!


Hubby...Australian baby lamb shank..itu pun mmg terbelahak nk abis..
Tapi sedap..husband saya siap request extra gravy....tp ada extra charge ye...hihi


Dessert...wpun terbelahak masing2..tetap nk try dessert..pikir punya pikir...
Kami try classic italian tiramisu..sedap!


Bukti sedap..mujur tulang tak boleh makan...



Decoration kedai, sedap mata memandang..nyaman!

Entrance..


Deco dalam restoran....


Deco luar restoran...x nak kalah..hahaha


And lastly..meet the boss!...
(time snap pic ni, husband lari masuk dlm kete..kata die bini sapa la ni...pffftt!)


Overall harga makanan kami mlm tu utk 2 org mkn, tgk resit lah ye..
Ala..sekali sekala...raikan tersayang dan diri sendiri 

p/s:
hari ni period..alhamdulillah..gembiranya


5 comments:

  1. nice place! boleh walk in je ke or kena reserve ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari tu kami walk in je..mayb klu peak hour kena buat reservation kot

      Delete
  2. i pun de mkn kat sana sekali..overall mmg ok..

    ReplyDelete
  3. happy anavesery...
    semoga kebahagian terus besinar...
    sabar yer...

    ReplyDelete
  4. heee...seronoknya..ala sekali sekala spend tuk romantic dinner ape salahnya, kan..

    ReplyDelete

+A.n.n.i.v.e.r.s.a.r.y K.a.m.i+

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...