Labels

+S.a.h.a.b.a.t.+

Thursday, 27 June 2013

CD 27 : Kebas punggung

Salam..
Ok..ok...sebenarnya klu boleh x nak kira dah..ari ni ari ke bape...CD berapa..
Tapi sbb period hari tu dtg pd 1hb...so...otomatik 27 hb bersamaan CD 27..

Dari pagi rasa kebas2 n lenguh punggung..pelik..pinggang pun sama
Tiap kali cycle..mesti ada sign2 baru yg akan muncul!..n kebas punggung sign baru untuk cycle kali ni.
Acik xnk lah berangan lebih sbb..mr.hubby demam masa pertengahan cycle ari tu (bajet time subur)
Bila salah sorgnya x sihat..maka nk berBD adalah tidak syok ok..haha

Jadi..tiada sebarang harapan diletakkan (tipu..tipu..ada sebenarnya!)
Cuma harap, jika tiada 'isi', period lah seperti biasa..jgn nk delay..buat harapan palsu je tau!
Sengal breast n rasa penuh tu ada..cuma x sakit sgt je lg..
Tunggu lah 2-3 hari lagi..kompem rasa tegang ngilu je..

So..im just waiting!


5 comments:

  1. All d best anis...nnt kalau delay cpt check upt (=

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooohhhhh..xnk lah nina...x sanggup nk tgk upt yg 1 line je tu..huhu

      Delete
  2. InshaAllah, ade rezeki tu Anis.....tawakal !

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah...tq batik pink!...=)

      Delete
  3. saya silent reader...prob kita sama...saya dah kawin 8 thn...retroverted uterus, 4x iui, semua failed, n baru je lpas buat ivf, appoinmnt dgn dr on 3/07 aritu, upt was negative, so dr check Bhcg, ujian drh tuk cnfirm, tp saya dah rasa down sgt....sbb saya mmg da bleeding... n saya berserah pada Allah kerana Dia maha mengetahui dan jika Dia berkehendak utk jadi maka jadi lah.... saya dah stop ubat even dr suh saya proceed ubat till this coming mnday kuar result Bhcg... saya rasa saya redha... utk awak n kwn ttc yg lain... apa yg kita buat andai Dia izinkan utk jadi maka jadi lah.... so berserah pada Dia...saya anggap ujian ini adalah nikmat yg Allah bagi pada saya dan suami... supaya saya dan suami byk muhasabah diri....ble saya toleh ke belakang mmg byk nikmat yg Allah anugerahkan utk kami cuma mungkin rezeki yg satu ni blm smpai masanya.... kita sama2 berusaha dan terus berdoa...sesungguhnya Allah maha mendengar, dan insyaaAllah kepahitan ini pasti ada kemanisan dihujungnya...insyaaAllah....

    ReplyDelete

+A.n.n.i.v.e.r.s.a.r.y K.a.m.i+

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...